Archive for September, 2012

pengembaraan bermula.

Posted: September 8, 2012 in personal, Uncategorized

assalamualaikum dan salam sejahtera.

salam perkenalan dari aku. sebenarnya blog ni dah dua tahun aku buat tapi setakat daftar je lah 🙂 takde setting apa-apa pun lagi. aku nyaris-nyaris lupa aku ada blog ni, teringat ni pun sebab aku terjumpa email pasal blog ni masa ku belek email lama aku *takde kerja* hehe

dengan lafaz bismillah aku rasmikan KEYOL BLOG ni, harap segala apa yang aku taip di sini nanti tak menyebabkan sesiapa terasa hati atau menganggap aku sebagai musuh.

sebagai permulaan cukup lah kot apa yang aku taip ni, lain kali aku datang menaip kat sini lagi.

Advertisements