Archive for October, 2012

kenapa dan mengapa…

Posted: October 7, 2012 in Uncategorized
Tags:

erm dah lama sangat tak menaip di sini sejak entri pertama dulu..actually mood aku kelaut sejak kebelakangan ni, nak menaip apa pun aku tak tau.

blogspot boleh dikatakan hari-hari aku log in tapi bila time nak menaip jer aku jadi blurrrr..nak blogwalking pun jadi malas 😦

aku harap sangat mood aku akan kembali seperti lapan bulan yang lalu iaitu semasa hari pertama aku menceburkan diri dalam dunia blog ni. sejak hari tu boleh dikatakan setiap hari ada entri, kadang tu sampai dua tiga entri dalam satu hari. sekarang ni usahkan dua tiga, satu entri pun susah nak terhasil.

why all this happen to me?
Ya Allah! berikanlah aku kekuatan untuk meneruskan kehidupan di atas muka bumi-MU ini, berikanlah aku ketenangan agar aku dapat menjalankan segala perintah-Mu dengan sebaik-baiknya. Limpahkanlah kurniaan dari sisi-Mu dan permudahkanlah dalam segala urusan ku..amin!

Advertisements